Get Adobe Flash player

EV1 grupa piedalās meistarklasē „Jūras produktu pagatavošanas un pasniegšanas noslēpumi”

15.jūnijā profesionālās izglītības kompetences centrs „Valmieras tehnikums” aicināja savus, Smiltenes tehnikuma un Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Barkavas struktūrvienības audzēkņus-topošos pavārus (Jauniešu garantijas projekta dalībniekus) uz meistarklasi „Jūras produktu pagatavošanas un pasniegšanas noslēpumi”.

Meistarklasi vadīja pieredzējuši nozares profesionāļi – restorāna „Ferma” šefpavārs un Restorānu servisa skolas vadītājs Māris Astičs, restorāna „Ferma" pavārs Dmitrijs Redenka un restorāna „Neiburgs” šefpavārs Tomass Godiņš, – kuri sniedza ne tikai teorētisku ieskatu plašajā jūras produktu sortimenta klāstā, bet arī degustācijas un praktiskus padomus, līdzdarbojoties kopā ar topošajiem pavāriem mācību virtuvē, austeru, tunča tartara, laša filejas, garneļu, jūras ķemmīšu u.c. jūras produktu sagatavošanā, pagatavošanā un pasniegšanā.

EV1 grupas audzinātāja

Dace Gabriša

Jēkabpils Agrobiznesa koledža

 

Office 365

 

stundu saraksts

programmas

PROJEKTI:


Pieaugušo izglītība

 

Jauniešu garantija

 
Reklāmkarogs
 

EUROPASS

 

EUROPASS mobilitate

MŪSU DRAUGI:


programmas

autoskola

SEKOJIET MUMS:


draugiem logo 160

twitter logo 160

youtube logo 160

facebook logo 160